top of page

Gebruikte katers

Shantoga Risky Business (Risky)

Geboren: 03-08-1999

Gebruikte katers close-up Risky.jpg

Hier ziet u een foto van de cinnamonkater Shantoga Risky Business. Voor ons eerste nest reden wij, met poes Cleo, in 2003 naar Frankfurt.

Klik hier voor zijn stamboom

Katers
Katers in opleiding

Berona Dahsyat Casey (Chili​)

Geboren: 22-08-2004 | In Memoriam

Chili P1020036.JPG

Eind 2005 kozen wij voor de aanschaf van Chili (Berona Dahsyat Casey). Een 'mooie rooie' van een cinnamon vader en een siamees moeder. Chili gaf ons kittens met Cleo en met Cleo's dochter Pinky. Een kleurrijk geheel van 5 dochters en 1 zoon. Na deze nesten is hij gecasteerd en hij is nu één van onze knuffelkaters.

De foto is in 2008 genomen.

Klik hier voor zijn stamboom

Koosje van Tutte Totally Blue (Koos)

Geboren: 22-05-2007

Koos (1).jpg

Eind 2007 bracht ons Koos! (Koosje van Tutte Totally Blue). Omdat er in de cinnamonlijnen behoorlijk wat inteelt voorkomt en het type van mijn katten wel wat mocht verfijnen kozen we voor een Siamees. Flinke oren, prachtige ogen qua kleur en plaatsing, maar toch een stevige body en forse poten.

Verfijnen is mooi maar je moet wel een kat op schoot hebben en geen veertje. Naast zijn uiterlijk brengt Koos een heerlijk karakter mee. Het liefst stort hij zich in je armen en de motor ronkt meteen. Wel is hij een beetje onhandig..... maar dat geeft hem wel wat extra charme!

 

Vanaf 2013 geniet Koos van zijn pensioen in Maasbracht. Samen met cattery-genoot Satu woont hij nu bij Ton en Pia.

Klik hier voor zijn stamboom

bottom of page